Retour Instructies

Hoe Retourneer je je Artikelen bij LekkerTruitje.nl?

Bij LekkerTruitje.nl streven we ernaar om je de beste winkelervaring te bieden. Soms kan het gebeuren dat de maat of kleur van een artikel toch niet helemaal is wat je had verwacht. Daarom hebben we een eenvoudig retourbeleid voor jou.

Retourneren binnen 14 Dagen

Je kunt je artikelen binnen 14 dagen na de afleverdatum retourneren. Zorg ervoor dat de artikelen in hun oorspronkelijke staat zijn, ongebruikt en met alle labels nog bevestigd.

Retourverzendkosten

De kosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor eigen rekening. We raden je aan om de artikelen zorgvuldig in te pakken en een verzendmethode met track & trace te gebruiken voor je eigen gemoedsrust.

Hoe Begin je met Retourneren?

1. Neem Contact op met Ons: Stuur een e-mail naar info@lekkertruitje.nl met je ordernummer en het product dat je wilt retourneren. Dit helpt ons om je retourzending snel en efficiƫnt te verwerken.
2. Ontvang het Retouradres: Nadat je ons hebt gemaild, sturen we je het adres waar je de artikelen naartoe kunt sturen.
3. Verzend het Artikel: Stuur het artikel naar het opgegeven adres. Vergeet niet om een bewijs van verzending te bewaren.
4. Terugbetaling: Zodra we het artikel hebben ontvangen verwerken we je terugbetaling. Je ontvangt het geld voor het artikel en de oorspronkelijke verzendkosten binnen enkele werkdagen terug op je rekening.

    We hopen dat dit proces duidelijk en eenvoudig is voor je. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via info@lekkertruitje.nl.

    Bedankt dat je winkelt bij LekkerTruitje.nl!